Arvid Nilsson

Produkter med kundfokus.

Med vårt breda sortiment, vår kompetens som sparringpartner och känsla för nytänkande inbjuder vi dig att göra fästelement till en konkurrensparameter istället för en omkostnad. Det spelar ingen roll om det gäller riktigt stora volymer, en liten specialleverans eller skräddarsydd tillverkning av fästelement – vi kan börja med att prata ihop oss, och sedan ta itu med att uppfylla dina önskemål och behov.

arvidnilsson.com

Ejendals

Skyddar händer och fötter.

Våra varumärken är utvalda och skapade med största omsorg. Samtliga uppfyller både våra och våra kunders tuffa krav på kvalitet, skyddsegenskaper och design. Vi arbetar med relativt få varumärken, men med många produkter. GRANINGE®, JALAS® och TEGERA® är våra stora varumärken där de flesta av våra produkter återfinns.

ejendals.com

Gigant

Attraktivare, effektivare och säkrare industriarbetsplats

Vår ambition är att Gigant varumärket ska vara det mest välkända varumärket på den nordiska marknaden för arbetsplatsprodukter och stå för pålitlighet, hög produktkvalitet och nytänkande. Kunderna ska välja oss för vår förmåga att ta fram ergonomiska lösningar för effektivare industri arbetsplatser. Genom de varumärkesundersökningar vi gjort vet vi att vi är på god väg att uppnå våra ambitioner.

gigant.se

Grunda

Allt för fastighetens behov.

Grunda säljer allt för fastighetens behov. Det vill säga produkterna som behövs för att sköta om och driva exempelvis en industrifastighet. Det är ett kolossalt område med åtskilliga tillverkare och tusentals olika produkter. Vi plockar russinen ur kakan åt dig och ser till att du bara hittar det bästa i varje priskategori hos oss. Samtidigt håller vi utbildningar och erbjuder en rad olika tjänster för att förenkla ditt arbete. Allt för att vi tillsammans ska göra så bra affärer som möjligt. Klicka vidare till vänster och läs mer om oss, våra varumärken och mycket, mycket mer.

grunda.se

Fristads Kansas

Vi vet vad som krävs!

Med en sammanlagd erfarenhet av mer än 170 år, förstår vibehoven hos  den professionella arbetaren bättre än någon annan. Vi levererar funktionella, hållbara och säkra arbetskläderutformad för att hålla dig bekväm i alla situationer.

fristads.com

Kaercher

Produkter för professionell användning

Den optimala lösningen för rengöringsuppgifter är en viktig ekonomisk faktor inom industrin och näringslivet. Här spelar miljöaspekter också en viktig roll. Därför har vi anpassat vårt omfattande sortiment efter dina behov.

kaercher.com

Acode

Bäst i klassen

Acode är ett av de många starka varumärken inom Kwintet Group. Varumärket lanserades 2005 med ambitionen att konkurrera med de bästa i klassen och det har vi lyckats med.

acodewear.com

Procurator

Funktion, kvalitet och komfort.

Allt du behöver för en effektivare arbetsdag!

procurator.net

Luna

Marknadsledande i branschen.

Vår ambition är att gå från distributör till leverantör i värdekedjan och då är utvecklingen av egna varumärken en viktig beståndsdel.
När det gäller de egna varumärkena ansvarar vi själva för processer som kvalitetsstyrning, prissättning, utveckling, innovationer etc, vilket ger oss bättre kontroll över alla delar i värdekedjan. Vi kan med andra ord garantera både funktion och kvalitet.
luna.se

Hitachi

Inspire the next.

Sedan 1948 har Hitachi Koki Co. Ltd. varit ett oberoende företag i den världsomspännande Hitachikoncernen – Japans största industrikoncern och bland de 10 största i världen.

Hitachi Koki har tillverkat elverktyg i mer än 60 år, och har under dessa år utvecklats till en erkänd
leverantör av högteknologiska kvalitetsprodukter.

hitachi-powertools.se

Sievi

Vi bryr oss om Dina fötter.

Att välja rätt skor för olika arbetsförhållanden är en viktig del av trivseln och säkerheten i arbetet. Behoven och användningsområdena varierar på marknaden, arbetsförhållanden ändras, likaså trender.

Det viktigaste för oss är att se till Dina fötters bästa. Att fötterna mår bra under hela arbetsdagen gör att även fritiden blir roligare. Som Nordeuropas ledande tillverkare av skydds- och yrkesskor utvecklar Sievi ständigt ännu bättre egenskaper hos skorna i vårt breda sortiment. Snygg design är också viktigt. Det är ett rent nöje att gå omkring i trendiga och välpassande skor. I katalogen finner Du ett mångsidigt sortiment av både skydds- och yrkesskor till de flesta situationer och behov. Var klok och välj Sievi. Föregångaren går sin egen väg.

sievi.com

Lyngsoe

Rainwear

At Lyngsoe Rainwear, we have been making windproof, waterproof and breathable garments since 1999 Our Head Office is based in Herning, Denmark and from here we coordinate fabric and component suppliers into our production facilities in Europe and Asia. Finished garments are then held on stock on our Distribution Centre in Herning and sold to more than 25 countries around the world. We invest heavily in raw material and finished stock and have approximately 500,000 garments on stock at any one time. This makes Lyngsoe Rainwear one of the largest manufacturers of Rainwear in Europe.

lyngsoe-rainwear.dk

Momentum Industrial AB

TOOLS Momentum idag.

Vi är verksamma i Skandinavien och är en av Sveriges ledande leverantörer av industrikomponenter med lokal lagerhållning och försäljning på ett 30-tal orter i Sverige samt dotterbolag i Norge och Danmark. Vi har ca 270 serviceinriktade medarbetare inom koncernen till din hjälp när problem behöver lösas. Lokal tillgänglighet till produkter, know-how från ledande tillverkare, kundanpassade produktutbildningar, logistiklösningar och jourservice är några hjälpverktyg som vi på TOOLS Momentum erbjuder dig som kund. Vi ingår i den börsnoterade koncernen B&B TOOLS AB.

momentum-industrial.com

Thomée Gruppen

Gediget företag.

Thomée Gruppen är ett gediget företag med starka ägare och solid ekonomi. I en bransch under konstant förändring är vårt erbjudande till kund en samarbetspartner som tillhandahåller hela bredden av tjänster. Det gör att våra kunder kan möta den ständiga förändringen med en känsla av optimism och trygghet.

Vår verksamhetsbok, utformad med kunden i centrum, är certifierad enligt SS-EN ISO 9001:2008. Certifieringen innebär inte att vi slår oss till ro. Tvärtom. Vår ambition är att tillfredsställa och överträffa våra samarbetspartners behov. Med nöjda kunder och leverantörer drivs vi att hela tiden skapa förbättringar för våra kunder. Utifrån detta perspektiv utvecklar vi ständigt vår verksamhet.

Vårt miljöarbete grundar sig på en helhetssyn som omfattar hela vår verksamhet. Beslut skall baseras på vad som är miljömässigt motiverat, ekonomiskt riktigt och tekniskt genomförbart. Miljöfrågor prioriteras på ledningsnivå.

thomee.se

Bosch

Invented for life.

Boschkoncernen är en internationellt ledande tillverkare av fordons- och industriteknik, konsumentprodukter och byggnadsteknik. Omkring 302 500 anställda bidrog under bokslutsåret 2011 till en omsättning på 51,5 miljarder euro. Idag omfattar koncernen ett nätverk av produktutveckling, tillverkning och försäljning med ca 350 dotterbolag och regionala företag i över 60 länder. Inklusive återförsäljare och servicepartners är Bosch representerat i över 150 länder. Detta globala nätverk av utveckling, produktion och säljorganisation är förutsättningen för fortsatt tillväxt. Bosch investerar 4,2 miljarder euro om året på forskning och utveckling och anmäler 4126 patent om året globalt. Med alla sina produkter och tjänster ökar Bosch livskvalitén med innovativa och nyttiga lösningar.

bosch.se

Alesto Agenturer

Mätinstrument till sveriges bygg- och järnhandel.

Alesto Agenturer distribuerar mätinstrument från några av världens ledande tillverkare till Sveriges bygg- och järnhandel. Vår idé bygger på att ha ett komplett sortiment mätinstrument och att vara ledande inom denna typ av produkter. Vi förser handeln med bra produkter och tillhandahåller även god support och ett aktivt säljstöd till våra återförsäljare, direkt via telefon eller mail.

Det är inte alla våra återförsäljare som har hela vårt sortiment i lager men eftersom vi ofta kan leverera produkterna till återförsäljaren inom 24 timmar, så krävs inte alltid det. Vi kräver inte specifika orderstorlekar utan kan förse en återförsäljare med en enda produkt om så önskas.

alesto.se

Ejot Avdel

Kundanpassade blindnit- och skruvsystem.

Vi levererar kvalificerade infästningar till Sveriges bygg-, industri- och automationsaktörer och lägger stolthet i att tillgodose våra kunders olika behov. Tillsammans med våra kunder arbetar vi långsiktigt i en nära relation för att nå optimal utdelning till reducerade kostnader.

Vår support, i kombination med våra produkter, reducerar processkostnaden. Då endast 10 – 20 % av systemkostnaden för en applikation består av fästelementet finns betydligt större besparingspotential i kostnader relaterade till komponentutveckling, logistik och montering.

ejot-avdel.se

MEX – MaskinEkonomi AB

Ledande specialist på slitagedelar för MIG, TIG och PLASMA-brännare.

MaskinEkonomi AB grundades 1985 och är idag ledande specialist på slitagedelar för MIG, TIG och PLASMA-brännare. Vårt breda sortiment importeras och marknadsförs i huvudsak via återförsäljare på den skandinaviska marknaden.

parweld.se

Båstad Industri

Skyddsskor, arbetsskor och yrkesskor för industri, vården och mera..

Företaget Båstad Gruppen är ett modernt företag med långa traditioner av skotillverkning. Inriktningen är kvalitetsskor för skydds- & yrkesbruk med försäljning via återförsäljare.

bastadindustri.se

Quintrex

världens tredje största aluminiumbåttillverkare

Sedan starten 1945 är Quintrex världens tredje största aluminiumbåttillverkare, med över 70 modeller i storlekar från 2,45 – 7,40 meter.

quintrex.se

TK Trailer

Svensk tillverkade båttrailer och båtvagnar för sjösättning och transport av båtar

Varmförzinkade och svetsade chassi för bästa stabiltet och hållbarhet.

tktrailer.se

AGA

det ledande gasbolaget i Norden och Baltikum

AGA är den självklara samarbetspartnern för företag inom många olika branscher. Vi har ett omfattande utbud av produkter och tjänster för industri- och specialgas, och teknisk support för att uppfylla våra kunders behov. AGA är också en pålitlig leverantör av LNG och biogas. För privatakonsumenter erbjuder AGA gasol- och mineralvattenprodukter.

www.aga.se

Lundgrens

Störst sortiment och bäst kompetens i lager

Lundgrens representerar några av världens ledande tillverkare av produkter inom flödesteknik och industrigummi. Tack vare detta kan vi lagerföra och erbjuda marknadens bredaste sortiment av slang och slangtillbehör, transmissioner, gummi, hydraulik, packningsmaterial, O-ringar och radialtätningar.

www.lundgrenssverige.se